Bali

Bali is een van de bekendste plekken van Indonesië en daardoor bijzonder druk met toeristen. Aan de ene kant prettig, want alle voorzieningen zijn aanwezig en er is een keuze uit alle soorten accommodaties; van homestays tot luxe resorthotels. Maar door de drukte vergeten we wel eens dat Bali ook een heel bijzonder eiland is: de unieke, hindoeïstische cultuur, de indrukwekkende natuur van vulkanen en rijstvelden, de fijne stranden en zee, met het mooie onderwaterleven.

Voor het meest complete en actuele overzicht van alle tours op Bali, inclusief prijzen, kijk op deze pagina van onze moederbedrijf Indotracks.

En als aanvulling daarop, hier nog twee voorbeeld-rondreizen over Bali; de eerste route sluit aan op een reis vanuit Java en de tweede route is een rondreis die begint en eindigt op het vliegveld van Denpasar.d

Alle variaties op deze tours zijn mogelijk, bijvoorbeeld andere plekken opnemen of ergens langer blijven, één- of meerdaagse fietstrips maken, luxere hotels of juist eenvoudiger, excursies opnemen of juist weglaten, uitstapjes naar de Gili- of Nusa-eilanden toevoegen. Wij kunnen suggesties geven en hebben ervaring met unieke plekken, die van de standaardroutes af liggen.

Meer info? info@antarin.net of info@indotracks.nl