Flores en Komodo

Flores is een prachtig en authentiek eiland: ruige vulkaanlandschappen, traditionele dorpjes, koraaleilandjes, afgelegen baaien, maar ook een gezellige havenplaats als Labuanbajo. Er wonen relatief weinig mensen op het eiland, dus u verblijft veel op het platteland. Voorzieningen voor reizigers zijn eenvoudig, maar op bijna iedere plek weten wij prettige en sfeervolle accommodatie.

Komodo nationaal park beslaat een eilandengroep voor de kust van Labuanbajo. Op twee eilanden kunt u de komodo varaan spotten: Rinca en Komodo. Daarnaast zijn er nog veel meer eilanden, waar u kunt snorkelen op koraalriffen, zwemmen in baaien, klimmen naar view points en ook reuzenmanta’s spotten. Bent u gek van water, strand, snorkelen of varen, dan is onze meerdaagse boottour een pracht-optie. Uw eigen boot met uw familie, twee nachten slapen aan boord, varen door een van de mooiste gebieden ter wereld.

cicak

Voor het meest complete en actuele overzicht van alle tours op Flores en Komodo, inclusief prijzen, kijk op deze pagina van onze moederbedrijf Indotracks.

Alle variaties op deze tours zijn mogelijk, bijvoorbeeld andere plekken opnemen of ergens langer blijven, luxere hotels of juist eenvoudiger, excursies opnemen of juist weglaten. Wij kunnen suggesties geven en hebben ervaring met unieke plekken, die van de standaardroutes af liggen.

Meer info? info@antarin.net of info@indotracks.nl