Java

Java is het dichtstbevolkste eiland van Indonesië, met het meeste aantal miljoenensteden. Politiek en economisch gezien is Java het belangrijkste eiland van het land en dit was al zo in de Nederlands-Indische tijd. Nog steeds is hier veel van het koloniale verleden terug te vinden. Maar Java biedt ook een prachtig landschap van oude tempels, indrukwekkende vulkanen, uitgestrekte rijstvelden, natuurparken en mooie kusten. 

Op Java zijn veel reisroutes mogelijk en bij het samenstellen van een reis houden we zeker rekening met uw persoonlijke interesses, reistijden en een prettige combinatie van stad, platteland en natuur. Voor het meest complete en actuele overzicht van onze voorbeeldreizen op Java, inclusief prijzen, kijk op deze pagina van onze moederbedrijf Indotracks.

En als aanvulling daarop, hier nog enkele thematische voorbeeldreizen:

*Deze 18-daagse Java rondreis hoogtepunten functioneert als basis voor alle verkenningen op Java. U kunt deze route ook halveren en bijvoorbeeld West- of Oost-Java overslaan. Daarbij zijn alle denkbare variaties mogelijk, zoals het opnemen van treinreizen of het inplannen van wandeltochten. 
Klik hier voor de 18-daagse Java rondreis hoogtepunten

*Deze 14-daagse taalreis is uniek in de wereld; u verkent de eerste week Java, terwijl een docent Bahasa Indonesia met u meereist. De tweede week volgt u intensieve lessen op een taalinstituut in Yogyakarta.
Klik hier voor meer informatie over de Taalreis

*Java is geweldig om te beleven vanuit de trein. Reizen per trein is comfortabel, tijdsefficiënt en ook nog eens duurzaam. Daarnaast ligt er veel Nederlands-Indisch verleden op en aan de spoorroutes. Wij hebben twee treinreizen over Java uitgezet:
Java per trein – korte route
Java per trein – lange route

Alle variaties op deze tours zijn mogelijk, bijvoorbeeld andere plekken opnemen of ergens langer blijven, één- of meerdaagse fietstrips maken, luxere hotels of juist eenvoudiger, excursies opnemen of juist weglaten. Wij overleggen graag met u, kunnen suggesties geven en hebben ervaring met unieke plekken, die van de standaardroutes af liggen.

Meer info? info@antarin.net of info@indotracks.nl