Waarom Antarin?

Antarin is een kleine organisatie, die al meer dan 25 jaar gespecialiseerd is in het samenstellen van bijzondere reizen naar Indonesië. En dat doen we tot grote tevredenheid van onze klanten. Onze prijzen zijn redelijk: we opereren met weinig overheadkosten en ook onze reclamekosten zijn minimaal. Daar hoeft u dus niet aan mee te betalen. Wij hebben na al die jaren voornamelijk profijt van positieve mond op mond reclame.

Antarin is sinds 2017 onderdeel van Indotracks en uw reis wordt geboekt onder de voorwaarden van Indotracks. Indotracks is voor uw zekerheid lid van garantiefonds GGTO, het Calamiteitenfonds en van branchevereniging VvKR.

In Indonesië hebben wij een organisatie van lokale reisprofessionals opgebouwd, die tijdens uw reis 24 uur per dag paraat staat. Ons hoofdkantoor zit in Yogyakarta, ook ònze persoonlijke standplaats in Indonesië, en daarnaast werken we samen met kantoren in Medan, Makassar en Lombok. Voor vertrekt ontvangt u van ons de whatsapp-nummers van deze kantoren, zodat u tijdens uw reis altijd op hen kan terugvallen, mocht er wat zijn. Ook hier geldt: direct en persoonlijk contact!

Wij denken graag met u mee en nodigen u daarom uit om contact met ons op te nemen of om langs te komen op ons kantoor in Amersfoort.

 info@antarin.net

indonesia-map