Over ons

Reisorganisatie Antarin is in 1991 opgericht, met als doel het ondersteunen van reizigers naar Indonesië. Hans Stoutjesdijk en Peter Moerbeek waren jarenlang de drijvende kracht achter Antarin. Veel van hun kennis en persoonlijke interesses zijn tot op heden bij Antarin terug te vinden!

Het stokje is ondertussen overgenomen door Emile Leushuis en Nettert Smit. Wij zijn beiden sinds de jaren 90 al actief in het toerisme in Indonesië. Emile begon in 2009 als reisadviseur bij Antarin en Nettert is daar in 2017 bijgekomen. Eerder hadden we de online reisorganisatie Indotracks al opgericht en in 2017 hebben wij Antarin hierbij ondergebracht. Met veel enthousiasme helpen wij sindsdien Antarin-reizigers bij het samenstellen van hun ideale reis naar Indonesië.

Het kantoor van Antarin staat inmiddels in Amersfoort; u bent altijd welkom om hier langs te komen. Yogyakarta in Indonesië is onze ‘second home’. Afwisselend brengen wij hier enkele maanden per jaar door, waardoor we altijd op de hoogte blijven van de actuele situatie en nieuwste ontwikkelingen in het land.

In Yogyakarta staat ook het kantoor van onze hoofdagent in Indonesië. Eigenaar Udhi Sudiyanto is al meer dan 25 jaar werkzaam in de reisbranche. Samen met subagenten in Medan, Makassar en op Lombok ondersteunt hij uw reis en zal hij u onderweg altijd met raad en daad bijstaan. Veel van onze vaste chauffeurs werken ook al jaren met ons samen en zijn een grote steun tijdens uw reis: een mooi team voor een onbezorgde vakantie!

chauffeurs.metspandoek.1.mrt12