Sulawesi

Sulawesi is een van de grotere eilanden van Indonesië en misschien ook wel een van de mooiste om doorheen te reizen: authentiek, afwisselende landschappen, veel eilanden, uitgestrekte natuurgebieden en weinig toerisme. Antarin kan verschillende routes over het eiland voor u organiseren; van een rondje van ongeveer een week in het zuiden of het noorden van het eiland, tot een lange rondreis, die een goede doorsnee geeft van al het moois dat Sulawesi te bieden heeft.

Vanuit Makassar kunt u via een landelijke route met verschillende overnachtingsmogelijkheden, uiteindelijk Toraja-land bereiken. Een bezoek aan deze streek is een van de hoogtepunten van Sulawesi. Ons lokale team zorgt ervoor dat u, indien mogelijk, gast bent bij de bijzondere rituelen van de Toraja’s. In Midden-Sulawesi zijn trekkings naar afgelegen natuurgebieden mogelijk. Ook liggen hier de prachtige Togean-eilanden voor snorkelen en duiken. De Minahasa is de noordelijke punt van Sulawesi. Hier is een route mogelijk langs vulkanen, natuurparken met bijzondere dieren en eilanden met prachtige koraaltuinen, zoals het bekende Bunaken.

Voor het meest complete en actuele overzicht van alle tours op Sulawesi, inclusief prijzen, kijk u weer op deze pagina van onze moederbedrijf Indotracks.

Alle variaties op deze tours zijn weer mogelijk; bijvoorbeeld andere plekken opnemen of ergens langer blijven, luxere hotels of juist eenvoudiger, excursies opnemen of juist weglaten. Wij kunnen suggesties geven en hebben ervaring met unieke plekken, die van de standaardroutes af liggen.

Meer info? Neem contact met ons op via: info@antarin.net of info@indotracks.nl