TICKETS

 

Wij verzorgen tickets met alle Airlines; voor Indonesië komt u dan meestal uit bij Singapore Airlines, Malaysia Airlines, Garuda of Cathay Pacific. Deze maatschappijen hebben ook gunstige doorverbindingen met bijvoorbeeld Medan of Denpasar. U kunt aankomen in Denpasar en terugkeren vanuit Jakarta, of omgekeerd.

Wat u altijd kunt doen bij ons, kosteloos, is het nemen van een optie. Wij zetten u dan in de computer (reserveren) en u hoeft pas te beslissen als het reisprogramma is komen vast te staan. De prijzen hangen af van veel factoren. Wilt u een ticket kopen die je niet mag wijzigen en welke meteen geprint moet worden en meteen moet betalen, dan bent u iets goedkoper uit dan met een ticket waarop je rustig een optie kunt nemen zonder verplichtingen en wat in een later stadium te wijzigen is. Koopt u tickets via ons, dan bent u ook verzekerd voor het Calamiteitenfonds en SGR, hetgeen bij internettickets niet het geval is. Verder geven wij natuurlijk een service die op het worldwideweb niet te vinden is. Bovendien, als de tickets bij ons geboekt worden krijgt u korting op autohuur.

Als er geen internationale vliegtickets worden afgenomen rekenen wij 12,50 per persoon aan dossierkosten eveneens wordt de autohuur in plaats van 70 : 75 € per dag.

 

Meer info? info@antarin.net