Losse tickets

Wij reserveren en regelen zonder regelkosten de treintickets, als u bij ons de internationale vliegtickets afneemt of een reis bij ons boekt. Wilt u alleen treintickets via ons regelen dan kan dat niet anders dan in combinatie met accommodatie bij vertrek en aankomst. Op deze manier hebben wij een betrouwbaar adres om de tickets klaar te leggen. Verder rekenen wij 25 euro aan boekingskosten. De boekingskosten worden niet in rekening gebracht wanneer internationale vliegtickets worden afgenomen of wanneer er sprake is van autohuur.

De hotels zijn allen op loopafstand van het treinstation.

foto

 

Betrouwbaarheid treinverbindingen

Vergeleken met de NS rijden de treinen op Java stipt en zijn ze comfortabel. U heeft gereserveerde stoelen, in de executive klasse. Ook heeft u airconditioning. En aan boord kunt u koffie, thee of een nasi goreng bestellen. In het uitzonderlijke geval dat er een trein mocht uitvallen, iets dat de afgelopen drie jaar bij ons niet is voorgekomen, zorgen wij voor een alternatief. Alleen tijdens de periode van de afsluiting van de Ramadan, en de paar weken daarna, is het reizen per trein niet altijd aan te raden. Wij kunnen u daarover informeren.

  • JAKARTA – BANDUNG

Vertrek in de vroege morgen (08.20 uur), aankomst ca 11.20.

Inclusief : -Ticket Jakarta Gambir – Bandung – 2 overnachtingen Shraya Residence te Jakarta (niet op loopafstand, taxi nemen, 15 minuten) – 2 overnachtingen Mutiara hotel te Bandung 100,- prijs pp (min 2 personen). (per boeking, 25 euro boekingskosten)

  • BANDUNG – YOGYA

Vertrek in de vroege morgen (7 of 8 uur), aankomst ca 15.00.

Inclusief : – Ticket Bandung-Yogya vv – 2 overnachtingen Mutiara Hotel te Bandung – 2 overnachtingen 1001 Malam te Yogya – 100,- prijs pp (min 2 personen). (per boeking, 25 e boekingskosten) .

  • YOGYA – SURABAYA

Vertrek in de vroege morgen (7 uur), aankomst ca 13.00.

Inclusief : – Ticket Yogya-Surabaya vv – 2 overnachtingen 1001 Malam te Yogya – 2 overnachtingen in 88 Embong Hotel te Surabaya – 100,- prijs pp (min 2 personen). (per boeking, 25 e boekingskosten)

  • SURABAYA – KALIBARU

Vertrek in de vroege morgen (9 uur), aankomst ca 15.00.

Inclusief : – Ticket Surabaya-Kalibaru-Banyuwangi – 2 overnachtingen Hotel 88 Embong te Surabaya – 2 overnachtingen bij Margo Utomo in Kalibaru, 100,- prijs pp (min 2 personen). (per boeking, 25 euro boekingskosten)

Vaak gestelde vragen

Zijn treintickets van Oost naar West ook mogelijk? Zeker

Zijn variaties mogelijk qua accommodatie? Ja maar beperkt. Bijvoorbeeld Majapahit Hotel in Surabaya (aanrader) is met bijbetaling te boeken. Of Savoy Homan in Bandung

Zijn er hoogseizoentoeslagen? Ja, de prijs kan bij vertrekken in juli/augustus of op feestdagen, duurder uitvallen. Wij informeren u dan altijd eerst.

Ik reis alleen, wat zijn de kosten? U betaalt dan de prijs die gelijk is aan voor 2 personen + 25 boekingskosten.

 

 

Meer info? info@antarin.net