02 June 2014

Hallo,

 

Nog een late reactie van ons. De reis is prima verlopen, echter toch een paar opmerkingen:

  • We wisten niet hoe laat de chauffeur ons de eerste dag in Ubud zou komen ophalen, dit was niet aangegeven. Uiteindelijk kwam de chauffeur om ca. 9.30 uur, De tweede dag was de chauffeur te laat, we hadden echter zijn telefoonnummer niet. Misschien is het handig dat dit vooraf door jullie gemaild wordt? De chauffeur bleek echter achteraf zijn horloge nog op Java-tijd te hebben staan en was dus een uur te laat. De chauffeur heeft het verder goed gedaan, hij heeft er ook voor gezorgd dat we niet de nieuwe prijs hoefden te betalen bij Bromo.
  • We hadden doorgekregen dat we een triple room hadden in Homann te Bandung. Het was een gewone 2-persoonskamer waar ze zelfs wilden dat we bijbetaalden voor het extra bed. Het is niet gelukt om een triple room te krijgen, wel werd er een extra bed bijgezet, waar bij het uitchecken weer om gevraagd werd om dit te betalen. Je merkt dat het Homann ouder wordt. Het lekte op de badkamer, hier werd niets aangedaan. Jammer voor zo’n mooi hotel!

We hebben een mooie reis gehad en gaan waarschijnlijk wel weer eens terug naar Indonesië. Hartelijk dank voor jullie hulp!

 

Met vriendelijke groet, Fam. Schmitz, ‘s-Hertogenbosch