04 September 2014

Hallo Peter en Emile,
Gerard en ik hebben met onze zoon en zijn vriendin een prima reis gehad. Onze bagage is niet uit de koffer geweest. Deze stond weer in Jakarta toen we terugvlogen. Reizen vanuit Amsterdam met 2 overstappen naar Jakarta gaan we denk ik niet meer doen.
Wat betreft jullie aanbod. Prima.
We waren blij met onze chauffeur Toffik. Fijn dat hij was blijven wachten na ons oponthoud op het vliegveld van Jakarta. Het melden dat we geen bagage hadden, duurde uren.
We schrokken wel bij onze aankomst in Pangandaran. Jullie info was een rustig vissersdorpje. …. Het was weekend… loeidruk. We dreunden de eerste nacht zowat ons bed uit…..De volgende dag was het aanmerkelijk rustiger, maar om het een rustig vissersplaatsje te noemen…. ???
In Rumah Dharma troffen we geen Wendy, maar een andere eigenaar (of voorheen partner???) In Borobudur moesten we afscheid nemen van Toffik. Was dat omdat we de volgende dag geen chauffeur nodig hadden????
Wij vonden het achteraf jammer dat we hem toen al gedag moesten zeggen, ondanks dat Indrah ook een prima chauffeur was.
In Yogyakarta kregen we al snel bezoek van James. Prima.
Kortom we zijn tevreden over Antarin. We vonden na onze fietsvakantie 6 jaar geleden op Bali, Lombol en Sumbawa, Java wel heel druk. Mochten Gerard en ik nogmaals naar Indonesië gaan, nemen we zeker contact met jullie op.
Jullie mail heb ik doorgestuurd naar onze zoon en zijn vriendin. Die zijn zeker ook tevreden over Antarin en reageren zelf.
Met vriendelijke groet,
Ria Olthof