03 September 2014

Beste Peter, Emile,

Onze reis door Sumatra is ons zeer goed bevallen, prachtige natuur, goede service en plezierig kontakt met onze chauffeur Kasim, goede onderkomens.
Toch een enkele kanttekening:
Carolina cottages: ondergebracht in nummer 35, volgens de website “standaard” terwijl wij toch een'”deluxe” zouden krijgen. We zijn hierover pas gaan klagen nadat ons bleek dat in aangrenzende “standaard”kamers elke avond nieuwe Indonesische gasten ondergebracht werden, die met 4 personen in de kamers met 2 bedden ondergebracht werden, om vervolgens de nacht heel gezellig en rumoerig met elkaar daar door te brengen. Met de laptop in de hand aan de receptie erop gewezen dat we niet in de kamer zaten die voor ons geboekt leek te zijn. Het antwoord: de website klopt niet, kamer 35 is wel een “deluxe”. Tsja.. O.i. is Carolina vooral een locatie waar Indonesische gasten al durianetend, elkaar eindeloos giegelend fotograferend en gezellig groepsgewijs de nacht doorkwetterend een of twee nachten als uitje uit Medan verblijven.
Pasir Panjang aan danau Maninjau was inderdaad een beetje door de tand des tijds aangetast, maar daardoor wel heel sfeervol.
Verder niets dan lof voor het arrangement, dit was zeker niet de laatste keer Indonesië.
Bijgevoegde foto’s kunnen wellicht de website van Antarin opfleuren?

Met dank en vriendelijke groet, en misschien tot een volgende keer,
Henk Schmit & Elizabeth Tompson