25 October 2014

Beste Peter & Emile,
Inmiddels alweer even thuis, druk aan het werk & nog steeds aan het nagenieten van een prachtige vakantie.
We willen jullie hartelijk bedanken voor de goede organisatie en het persoonlijke contact. Van begin tot eind was de hele vakantie goed geregeld. We begrepen bij thuiskomst dat de thuisblijvers gebeld waren en daarbij het bezoek van een medewerker uit Yogya bij het hotel daar hebben we als prettig ervaren.
Zoals ook in Yogya aangegeven was het hotel in Pangadaran geen fijne ervaring. Vieze kamer, slecht en vies eten. Bij aankomst zat de kamer vol met muggen. We zijn gelijk naar de receptie gegaan en hebben gevraagd om een schone kamer. Ze hebben even met een stel spuitbussen de kamer volgespoten waarna we na een paar minuten weer in de kamer mochten. Zonder waarschuwing vooraf om even de koffer te sluiten etc. We hebben de tweede ochtend bij een restaurant in de buurt ontbeten om toch een goede start voor de dag te kunnen maken.
De informatie die we van jullie hebben meegekregen is zeker van pas gekomen. Zo was bijvoorbeeld de wandeling in Lembang van Villa Venety’s naar de watervallen een prachtige ervaring. De treinreis van Bandung naar Banjar, de Green Canyon, zonsopgang bij de Borobudur.. een selectie van een stel prachtige ervaringen! Het was voor ons bijzonder om de reis te beginnen met een stukje herinnering op Menteng Pulo. Van iedere dag kunnen we bijzondere ervaringen opnoemen en we raken er niet over uitgesproken. Agus, onze chauffeur, was een vriendelijke man die ons veel wist te vertellen over het land. De reis starten met een vast gezicht de eerste week was fijn.
Het is voor ons inmiddels wachten op het fotoboek, want we hebben prachtige foto’s mee naar huis genomen.

Nogmaals heel erg bedankt voor de goede service! 
Met vriendelijke groeten, Leendert-Jan & Marjan