20 October 2014

Beste Peter en/of Emile,

Wij zijn deze week terug gekeerd van de reis naar Sulawesi en Bali. Met een meer dan tevreden gevoel kijken we terug op deze reis. Allereerst dank voor de prima organisatie van de reis door Antarin (en deels door Tari Travel). De door jullie geregelde zaken waren prima in orde. Ook de hotels voldeden geheel aan onze verwachting.

NB: wellicht toch een verbeterpuntje: een ontbijtbuffet bij Puri Kelapa in Sanur brengt wat ons betreft meer het ‘luxe gevoel’ dan het geserveerde menu. Een iets hogere prijs daarvoor lijkt ons geen probleem. Het heeft overigens geen afbreuk gedaan aan de totale reis.

Helaas was Sonja tijdens de reis ziek. We moesten daardoor de vlucht van Makassar naar Bali laten omboeken en we zijn een nacht langer in het Aston hotel gebleven. We waren erg blij dat jullie (agent), in samenwerking met Tari Travel, het om boeken etc. hebben verzorgd. Dat scheelde ons toch enige kopzorg.

Nogmaals veel dank; we zullen Antarin zeker bij vrienden en kennissen aanbevelen! Met vriendelijke groeten, Sonja en Sitze Lammerts van Bueren