16 November 2014

Beste Peter en Emile,

Excuses voor onze late reactie. Wij hebben nu na zeven weken na onze terugkomst uit Indonesië eindelijk alle indrukken, ervaringen en emoties helemaal kunnen laten bezinken.
Het was in één woord: onvergetelijk!
Wij hebben er als gezin een bijzondere ervaring bij. Voor mij (Peter) heel bijzonder om de sporen die mijn familie in Indonesië heeft achter gelaten te bezoeken (ons huis en het ziekenhuis waar ik geboren ben in Jakarta en het huis van mijn grootouders te Yogjakarta).
Ook de variatie in de bestemmingen (Sumatra: jungle, Java: cultuur en Bali: relax vakantie vieren) is ons zeer bevallen.
Dank voor het boeken van de accommodaties die ons (van zeer eenvoudig (jungle in Sumatra) tot luxe (Yogjakarta, Medan en Bali) per saldo ook bevallen zijn.
De enige kanttekening (wat wij ons overigens zelf kunnen aanrekenen, omdat wij in 3 weken tijd drie eilanden wilden bezoeken) die hierbij geplaatst kan worden, is dat wij in 3 weken tijd bijna een week bezig zijn geweest met alle transfers (over de weg en door de lucht) in Indonesië.
Nogmaals, een onvergetelijke en bijzondere ervaring rijker, danken wij jullie voor het opstellen van het reisschema en het boeken van de accommodaties en binnenlandse vluchten!
Tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet, Peter en Ellen Sassen