05 January 2015

Goede morgen!
De beste wensen voor 2015 you can try here.
100 % nou ja bijna 100 % genoten.
Allereerst de chauffeur / gids/ aardige man/ vriend PENNY  !!!! op Java…..wat een geweldige man hou die erin, perfect,
humor- ook was hij bereid om ook de “schaduwzijde” van Indonesië en zijn bevolking op een waardige  manier door te nemen,
we konden veel vragen stellen en hij wist overal een goed antwoord op te geven, als gids : voortreffelijk heel veel toelichting tijdens het rijden, en last but ……hij is een geweldig chauffeur ! (ik heb recht van spreken: met 80.000 km per jaar).
Alleen …. ( ja Hollanders dus een beetje kritiek) het busje was met mijn lengte wat oncomfortabel, ik moest veel voorover gebogen zitten om al het moois mee te maken. Voor de rest voortreffelijk……… goede organisatie , en we hebben al diverse mensen de zeer positieve ervaringen via Antarin doorgegeven.
V.w.b. Malino…. de afstand Rantepao is voor één dag veel te ver, de villa is perfect, de manager  was een beetje te  klantvriendelijk, boven op je lip zitten met goed bedoelde praat. Malino zelf is niet de moeite waard. Voorts ben ik met mijn lengte op iedere  foto gezet die maar gemaakt kon worden, door de Indonesische jeugd. En ik wil voorlopig niet meer “HI MISTER “ horen soms wel 100 keer per dag. (grapje) .
O ja de trekking vanaf Rantepao , de gids ( Petrus) vroeg duidelijk vooraf  welke  conditie we hadden, deze is perfect dus we hebben gekozen voor twee  maal 5  uur per dag lopen, en overnachten “ergens “in de jungle. De eerste die via jullie  willen boeken is Ger Brusche, die wil Zuid Sulawesi door.
Nogmaals bedankt en veel zakelijk succes.
O ja: als jullie voor de wat bemiddelde klant ook Radja Ampat in het programma kunnen opnemen, godsamme wat een ervaring , 8 dagen Radja Ampat, zou moet het paradijs er uit zien.
Groet, Ria en Gerard van Gent