06 July 2015

Hallo Peter en Emile,
Inmiddels zijn wij al weer enkele weken thuis en aan het werk maar we willen jullie toch nog een keer bedanken voor een prachtige reis naar Bali en Oost Java. We hebben van elke minuut genoten dat we daar waren. De hotels waren uitstekend en de mensen uiterst vriendelijk en bereid om je het zoveel mogelijk naar de zin te maken. Hotel Majapahit in Soerabaya was natuurlijk de klapper! Wat een prachtig hotel en een mooie afsluiting van de vakantie. Als dat het eerste hotel was geweest dan was het volgens ons lang zo leuk niet geweest omdat dat hotel toch net iets meer is waar anderen gewoon niet aan kunnen tippen en anders blijf je alles daarmee vergelijken. Het was super!
Ook de chauffeurs die wij gehad hebben waren fantastisch. Ze reden goed en we voelden ons in veilige handen. En verrassend: ze spraken allemaal Engels, voldoende om ons verstaanbaar te maken naar elkaar, en kwamen ook met verschillende tips. Complimenten!
Nogmaals bedankt voor de uitstekende organisatie en tips, alles klopte en we werden overal verwacht. We hebben niet voor onaangename verrassingen gestaan. Ook hiervoor onze dank.
Tot een volgende keer, groeten, Babs Garcia en Marien Wijnands

Watch Full Movie Online Streaming Online and Download