20 October 2015

Hallo Peter en Emile, 

We hebben een fantastische reis gehad. De rondreis door een stukje van Java was een succes. We hebben genoten van de prachtige, met name Hindoeïstische tempels, de vulkaan ( Papandayan ) en het Djëngplateau, Gedong Songo enz.

De kookcursus was super gezellig en voor herhaling vatbaar.

De indrukwekkende natuur heeft grote indruk op ons gemaakt. Het Phoenix Hotel is voor ons nog steeds een topper, maar ook het Savoy Homan in Bandung was geweldig. Daar gaan we bij een volgende reis weer heen, zoals ook naar het Balimung Resort.

In het Balimung Resort heeft een Nederlands sprekende gids ons zijn diensten aangebogen. Met hem en onze chauffeur natuurlijk hebben we de mooiste dingen bezocht, zoals de vulkaan en met het vlotje naar Candy Cangkuan. Hij regelde alles voor ons,  en wist veel te vertellen over de bezienswaardigheden. Hij sprak uitstekend Nederlands en was erg behulpzaam en prettig in de omgang.

Over Joko, onze chauffeur, zijn we ook heel tevreden. Een gezellige man, die ons overal naar toe bracht, waar we maar wilde. Bij een volgende reis, zullen we zeker, indien mogelijk, van zijn diensten gebruik maken.

Groetjes Peter en Agnes Smulders