Lombok

Lombok is de kleinere buur van Bali. Een eiland van witte stranden met palmbomen, koraaleilandjes voor de kust, rijstvelden, watervallen, vulkanen, authentieke cultuur en traditionele ambachten. En dat alles met minder toeristen, maar ook met minder voorzieningen dan op Bali. Lombok is eenvoudig vanuit Bali te bereiken, per fast boat, slow ferry of vliegtuig.

Wij kunnen afwisselende routes voor u op Lombok organiseren: van relaxen op een koraaleilandje tot een meerdaagse vulkaanbeklimming. En van wandelingen naar ambachtsdorpjes in de binnenlanden tot één- of meerdaagse fietstochten. Voor het meest complete en actuele overzicht van alle tours op Lombok, inclusief prijzen, kijk op deze pagina van onze moederbedrijf Indotracks.

Alle variaties op deze tours zijn weer mogelijk; bijvoorbeeld andere plekken opnemen of ergens langer blijven, luxere hotels of juist eenvoudiger, excursies opnemen of juist weglaten. Wij kunnen suggesties geven en hebben ervaring met unieke plekken, die van de standaardroutes af liggen.

Meer info? info@antarin.net of info@indotracks.nl

SONY DSC