Sumatra

Sumatra vormt samen met Kalimantan, Sulawesi en Papua, de grote 4 eilanden van Indonesië. Sumatra heeft nog veel tropisch regenwoud, maar is ook bijzonder vanwege verschillende etnische volkeren, zoals de Batak, Minangkabau en Mentawaiers. Een rondreis door Sumatra is vaak een combinatie van natuur inclusief dieren spotten (orang-oetans, olifanten), genieten van platteland en een rustige omgeving (bijv. bij het Tobameer), bijzondere culturen en ook eventueel een verblijf aan zee, op eilandjes en snorkelmogelijkheden (ten zuiden van Padang, Siberut, Weh-eiland).

Voor een actueel en compleet overzicht, inclusief prijzen, van alle reizen door Sumatra, kijkt u weer hier op de website van ons moeder bedrijf Indotracks.

Als toevoeging daarop, hierbij nog een extra overzicht van route-mogelijkheden:

  • Noord Sumatra rondreis. De mooiste plekken van Noord Sumatra in een rondreis van 7 dagen: Tobameer, Brastagi en Bukit Lawang.
  • Noord Sumatra puur natuur. Jungle treks en orang-oetans spotten in het Gunung Leuser nationaal park, vanuit Bukit Lawang en Tangkahan.

Deze voorbeeldreizen kunt u precies zo overnemen, maar het is uiteraard ook mogelijk om er delen uit te nemen, wijzigingen aan te brengen en te combineren met andere eilanden. De verbindingen tussen de verschillende eilanden verzorgen wij ook voor u.

Meer info? info@antarin.net of info@indotracks.nl