Taalreis Bahasa Indonesia

14 dagen op stap met de Indonesische taal

Op het vliegveld van Jakarta staat een busje met chauffeur en een docent Bahasa Indonesia u op te wachten. Gedurende één week reist u samen met uw leraar/lerares door West- en Midden-Java. U ziet wat van het land en tegelijkertijd krijgt u Indonesische les, die ook meteen in de praktijk gebracht kan worden. De tweede week van deze taalreis verblijft u in Yogyakarta, om daar in de ochtenden een intensieve taaltraining te volgen aan een taalinstituut.

Wij hebben een standaardroute samengesteld voor de eerste week van de reis. Tijdens de reisdagen geniet u een grote mate van vrijheid. U bepaalt in overleg met de chauffeur uw eigen dagindeling. De route kan in nauw overleg uiteraard ook anders ingedeeld worden. Nieuwsgierig naar de route?

Klik hier voor een beschrijving van de Taalreis Bahasa Indonesia.

Hoe verloopt de studie?

Al na de eerste dag in Bogor starten de lessen. Dagelijks geeft de leraar u één uur intensief les en verder wordt er veel in praktijk geoefend. Tijdens de reis tot aan Yogyakarta ligt de nadruk op idioomvergroting. Overdag, tijdens het reizen, ligt de nadruk op het leren van de ‘taal van de weg’. Zo gaat het leerproces, in ontspannen sfeer, hand in hand met de toeristische activiteiten.

Na aankomst in Yogyakarta begint het grote werk: vier uur les per dag. Er is een indeling op basis van beginner of gevorderde. Na afloop van uw cursus zal de kennis van het Bahasa Indonesia zodanig zijn dat u zichzelf kunt redden.

Hoeveel personen?

De taalreis kan bij 1 persoon al van start gaan, maar prijstechnisch is het interessanter wanneer u met z’n tweeën bent.

Vertrekdata

In principe kunt u elke dag vertrekken. Wel moet er rekening worden gehouden met de lesdagen van het taalinstituut. Op zon- en feestdagen is het instituut gesloten en op zaterdagen zijn er beperkt mogelijkheden voor lessen.

Meer info? info@antarin.net