Taalreis

15 dagen op stap met de Indonesische taal

Op het vliegveld van Jakarta staat een busje met chauffeur u op te wachten. Na aankomst in Jakarta reist u gedurende één week door West- en Midden Java terwijl u de taal leert (Bahasa Indonesia). Een gediplomeerde leraar of lerares Indonesische taal van de Puri Bahasa uit Yogyakarta reist met u mee. Na deze week verblijft u in Yogyakarta om daar in de ochtenden een intensieve taaltraining te volgen.

U geniet een grote mate van vrijheid. U bepaalt uw eigen dagindeling en desgewenst de route. Hoe dan ook stellen wij de route in nauw overleg met u samen. Wij informeren u met plezier wat er allemaal mogelijk is qua excursies, bezienswaardigheden en uitstapjes. Uw chauffeur is ervaren en kent de weg.

Hoe verloopt de studie?

Al na de eerste dag in Bogor starten de lessen. In uw hotel geeft de leraar u elke ochtend één uur intensief les. Tijdens de reis tot aan Yogyakarta ligt de nadruk op idioomvergroting. Overdag, tijdens het reizen, ligt de nadruk op het leren van de ‘taal van de weg’. Zo gaat het leerproces, in ontspannen sfeer, hand in hand met de toeristische activiteiten.

Na aankomst in Yogyakarta begint het grote werk: vier uur les per dag. Er is een indeling op basis van beginner of gevorderde. Na afloop van uw cursus zal de kennis van het Bahasa Indonesia zodanig zijn dat u zichzelf kunt redden.

Hoeveel personen?

Reeds bij twee personen kan de taalreis van start gaan.

Wel de route, maar niet de taallessen?

Wilt u (of uw partner) uitsluitend de route volgen, maar niet de lessen in Yogyakarta? Dat kan! De reis is op zich zelf, ook zonder de taalcursus, een fantastisch avontuur. Yogyakarta biedt zoveel variatie op cultureel gebied dat het onmogelijk is u daar te vervelen.

U kunt ook voor iets anders kiezen dan de taalcursus, bijvoorbeeld een batik-workshop. Een creatieve manier om bijvoorbeeld eigen kleding te bedrukken of te beschilderen. Voor deze workshop hoeft niet extra te worden betaald. Bel ons voor meer informatie.

Vertrekdata

In principe kunt u elke dag vertrekken mits er minimaal twee aanmelders zijn.

Wat is inbegrepen?

  • 14 overnachtingen in eenvoudige accommodatie
  • 14 ontbijten

Prijs

940 euro pp

 

Meer info? info@antarin.net