Trein tours

Antarin is een groot voorstander van reizen per trein. Niets is leuker op Java dan reizen per trein. Doorgaans is het een ideale manier om in de grote stad te komen omdat de wegen vaak vol staan. In onze reisvoorstellen nemen we dan ook graag de trein op. Het betreft dan vooral de treinverbindingen Bandung-Yogya, Yogya-Malang, Yogya-Surabaya en Surabaya-Kalibaru. Maar ook voor de kleine verbindingen kunt u ons inschakelen. Wij regelen graag de tickets indien mogelijk.

Betrouwbaarheid treinverbindingen

Vergeleken met de NS rijden de treinen op Java stipt en zijn ze comfortabel. U heeft gereserveerde stoelen. Ook heeft u airconditioning. En aan boord kunt u koffie, thee of een nasi goreng bestellen. In het uitzonderlijke geval dat er een trein mocht uitvallen, iets dat de afgelopen drie jaar bij ons niet is voorgekomen, zorgen wij voor een alternatief. Alleen tijdens de periode van de afsluiting van de Ramadan, en de paar weken daarna, is het reizen per trein niet altijd aan te raden. Wij kunnen u daarover informeren.

Koloniaal verleden

De spoorwegen op Java werden in de koloniale periode aangelegd. Veel spoorbruggen en ook stations stammen nog uit deze tijd. Combineert u een reis per trein door Java met een verblijf in bijzondere, historische hotels, dan wordt het een onvergetelijke tempo doeloe-reis. Op de website van ons moederbedrijf Indotracks staan 2 treinreizen vermeld, inclusief actuele prijzen: een korte treinreis met koloniaal erfgoed en een lange treinreis dwars over Java. Als aanvulling daarop vind u hier nog 2 andere treinreis-routes:

Interessante link over stoomlocomotieven op Java

Meer info? info@antarin.net of info@indotracks.nl